permis och seglis

vi skulle segla i natten men det var ingen vind så vi mest guppade omkring mitt ute på vattnet och åt glass och kladdkaka enda tills pau höll på att somna. liene klippte mitt hår med en kökssax ute på guppbryggan så  nu har jag så kort hår som jag hade när jag var sex vilket också gör att jag ser ut som sex, men skönhet klär ju i allt.

3 veckor är en fasligt lång tid

min livsnjutar vän hade kommit hem. hon hade väskan full av färgglada saker och vi pratade böcker och framtid och lät nog intellektuellare än någonsin.

en riktig stjärt

vi låg i solen tills våra ansikten blev för röda, sen gick vi powerwalk men jag fick förklarat för mig att jag visst inte var någon viare till powerwalkare för jag gick inte med armarna så som man skulle men då svarade jag till mitt försvar att jag var hundgåare och då går man inte så med armarna för då håller man i koppel. sen kom några vänner till och det bjöds på middag och sängplats till alla.


namnam

jag sitter hos hanna och mår illa för jag lät toblerone, kakor och mentos bli min frukost i för stora mängder så nu vill jag spy. hanna kanske inte ska med tiill wow, det suger fast jag tycker hon ska.
pussen

vi åt på resturang och sen åt vi glass och lollo fick snyggt ragg med majskolv










MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



RSS 2.0